Irina Divina…Milostivire!!!

Astazi 31 martie 2009, am intrat și eu în „normalitate” 🙂 , am blog !!!

De ceva timp îmi doresc acest blog, dar nu pentru ca asa este la moda, nu îmi place sa ma las sedusă de valul modei și încerc să văd mai întâi utilitatea, moralitatea și dacă aduce un beneficiu sufletului meu, dar și altor suflete.

Un factor decisiv pentru crearea acestui blog este faptul că eu prin scris mă exprim cel mai bine, pot afirma cu tărie că după primul verb care mă caracterizează – a iubi – cel de al doilea este – a scrie– , iar cel de-al treilea – a fotografia – .

Iubesc … scriu și fotografiez … ceea ce iubesc! 🙂

Unul din factorii care m-au determinat sa amân, ceva vreme, crearea blogului a fost …denumirea…ce nume de utilizator sa aleg…îmi doream ceva cu care să mă identific pe deplin… . Nu am reușit să mă pun în acord cu mine însămi și am ales în cele din urmă numele și prenumele meu. Dar…surpriză … cînd am dorit să mă înregistrez astfel, nu mi-a acordat permisiunea de înregistrare, se tot bloca, deși nu mai era niciun alt blog identic cu numele meu,  atunci am încercat să combin prenumele meu cu pasiunea vieții mele MILOSTIVIREA DIVINA!

Asadar numele blog-ului este ales de Milostivirea Divină!  (Divine Mercy)  🙂

De fapt, scopul principal al blog-ului este demisericordia-divina8 a împărtășii experiente și trăiri personale … și nu numai, legate de manifestarea Iubirii și Milostivirii Divine în viața noastră.

Eu sunt de confesiune romano-catolică, dar invit la un dialog sincer, deschis și fară polemici inutile, pe toți frații (surorile) întru Cristos, dar și pe cei de alte religii, deoarece toți suntem copii ai lui Dumnezeu!

Am sa creez mai multe categorii  în cadrul acestui blog acestea fac parte din preocupările și pasiunile mele;  principala categorie (rădăcina) este Milostivirea Divina, din aceasta dezvoltându-se : Religie, Teologie, Ecumenism, Jurnalism și Comunicare,  Fotografie, Pentru suflet, Psihologie, Muzică… și lista este deschisă, în funcție de ce anume mi se mai cere pe parcurs.

Profesorul meu de social media, m-ar atenționa că nu mă încadrez în standarde și că nu respect nișa, dar eu îmi asum riscul alegerii 🙂

Nu doresc ca acest blog sa devină un jurnal, am făcut aceasta în adolescență, acum nu îi mai văd rostul, aleg să mă exprim ALTFEL!

 Drept să spun nu știu exact ce forma va lua…deci….va invit să mă însoțiți în această aventură a revelării 🙂  !!!

 ISUSE, AM INCREDERE IN TINE!

 

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Irina Divina…Milostivire!!!

  • Multumesc pentru vizita si pentru comentariile postate!

   Ii datorez viata mea Milostivirii Divine.

   Irina

 1. Eu cunosc îndeaproape infinita Milostivire Diviná, iar viata si aspiratiile mele s-au schimbat, nu mai doresc decât sa ma scufund în oceanul de infinita îndurare a lui Dumnezeu. Deci vreau doar sa va spun, rugati-va „Coronita” pe care Isus a învatat-o pe Sfânta Faustina, rugati-va pentru cei agonizanti si pentru sufletele din purgator, pentru voi si familiile voastre si chiar pentru cei care nu va iubesc. Isus iubeste intentiile pure si umilinta. Coronita se roaga pe un Rozariu obisnuit. Mai întâi un Tatal nostru, un Bucura-te Marie si un Crez. Apoi pe bobul singur pe care la Rozariu se recita Tatal nostru spuneti: „Parinte Vesnic, îti ofer Trupul si Sângele, Sufletul si Divinitatea Preaiubitului Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos, ca ispasire pentru pacatele noastre si ale întregii lumi”. Apoi pe fiecare dintre cele 10 boabe pe care se recita Bucura-te Marie, se spune: ” Pentru dureroasa Sa Patima, îndura-te de noi si de întreaga lume”. Sunt 5 cicluri de spus în acest fel, dupa numarul boabelor de pe Rozariu, iar la sfarsit de tos se spune de 3 ori: „Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fara de moarte, îndura-te de noi si de intreaga lume”. Sinu uitati sa spuneti cu încredere Domnului: iSUSE, ÎN TINE MÁ ÎNCRED!, iar aceste cuvinte pastrati-le în inima, caci Domnul este infinit de îndurátor. El a spus sfintei Faustina: : ROAGÁ-TE FÁRÁ OPRIRE ACEASTÁ CORONITÁ, CARE TE-AM ÎNVÁTAT. ORICINE O VA SPUNE VA PRIMI MARE ÎNDURARE ÎN ORA MORTII. PREOTII O VOR RECOMANDA PÁCÁTOSILOR CA ULTIMA TABLÁ DE SALVARE. CHIAR SI PÁCÁTOSUL CEL MAI ÎMPIETRIT, DACÁ SE ROAGÁ ACEASTÁ CORONITÁ O SINGURÁ DATÁ, VA PRIMI HARUL ÎNDURÁRII MELE INFINITE. DORESC CA LUMEA ÎNTREAGÁ SÁ CUNOASCÁ ÎNDURAREA MEA; DORESC SÁ DÁRUIESC HARURI INIMAGINABILE SUFLETELOR CARE AU ÎNCREDERE ÎN MILOSTIVIREA MEA.

  Gabriela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s